Login

Proms Weddings

Pubblicato da
Proms Weddings
il 17 giugno 2017

Brudklänningar & Festklänningar

Webshop & butik i Malmö. Brudklänning,bröllopsklänning, balklänningar & festklänningar. Skor, smycken & accessoarer

Vi har en bröllopsbutik i Malmö, Skåne och en webbshop som erbjuder stort utbud av brudklänningar till ditt bröllop, balklänningar till racket bal, tärnklänningar till dina tärnor eller festklänningar till din kommande fest. Här finner du även matchande accessoarer, glittrande tiaror och skor i alla möjliga olika smaker. Med vårt stora utbud erbjuds allt från budget plan till lyx och modernt till klassiskt. Du hittar klänningar i alla möjliga färger, former och storlekar.

Vi har designade Brudklänning och balklänningar från utvalda välkända developers från världens alla hörn. Senior proms and Weddings har ett stort sortiment av olika typer av brudklänningar, allt från sjöjungfrubrudklänning till prinsessbrudklänningar, brudklänningar med eller utan axelband, brudklänningar med långa armar, listan kan göras lång.

Med vårt stora utbud hjälper vi dig att hitta hubbub drömklänning, med matchande accessoarer och festskor, i vår butik i Malmö eller i vår webbshop. Hos oss finner du klänningen för varje speciellt tillfälle, bröllop såväl som bal och pupil eller en mindre fest. Proms & Weddings är Malmös största bröllops- och festbutik på 140 kvadratmeter. Vi erbjuder Decrease in och kostnadsfri Tidsbokning i butiken.

Medication Tidsbokning kan du i lugn och ro få en timme i butiken till att prova dina brudklänningar. Under provningen får du personlig hjälp och råd från vår kunniga individual. För att boka vänligen ring oss på telefonnummer: 040-618 00 13. Vi har endast originalklänningar, accessoarer och skor.

Vi representerar och säljer bland annat brudklänningar från: Pronovias, Rosa Clara, Aspera, Demetrios, Eternity Bridal, La Sposa, Maggie Sottero. Fest- och Balklänningar från bland annat La Femme, Jovani, Tarik Ediz. Skor, smycken och accessoarer från dull annat Emmerling, Abrazi och Swarowski.

 

To know more click here : bröllopsklänning

commenti

Per commentare ed interagire devi registrarti
politica editoriale note legali FAQ chi siamo pubblicizzati servizi

Copyright © 2013 EQUILIBRIARTE All Rights Reserved